Ik ben Marcel Nauta.

Gediplomeerd Life Coach in Leeuwarden. Bedenker van de C.R.E.A.T.I.E.-methode. Van jongs af aan leefde ik “just an ordinary life”. Een baan van 9-5. Een eigen huis. Een mooie auto. Goed salaris. Voor de buitenwereld had ik het prima voorelkaar. En dat geloofde ik zelf ook. In 2010 ben ik in een burn-out beland. Na deze burn-out is mijn visie op het leven drastisch veranderd. Ik wil dingen doen die ik leuk vind en die voldoening geven. Ik wil mijn talenten inzetten. Ik wil mijn eigen ideale leven creëeren.

Wat wil ik?

Toen ik van de burn-out was hersteld belandde ik in het dertigersdilemma. Wat wil ik eigenlijk met mijn leven? Waar doe ik het voor? Op werkgebied kwam ik erachter dat ik de dingen anders wilde. Mijn vaste baan paste niet meer in het plaatje. Maar wat wilde ik dan wel? Dat was de grote vraag.

Mezelf herontdekken

Ik moest mezelf leren kennen. Ik heb geleerd wat ik het liefst wil en hoe ik het beste keuzes kan maken. Hiervoor moest ik leren om bij mijn gevoel te komen. Dat was een hele klus. Kiezen met hart en gevoel, doelen stellen met verstand.

Werken aan mijn ideale leven

In de afgelopen jaren ben ik gaan leven volgens mijn eigen normen en waarden. Ik heb belangrijke keuzes gemaakt en een plan uitgestippeld. In de afgelopen 2 jaar heb ik mijn eigen droombaan gecreëerd. Ik deel graag met jou mijn ervaringen. In mijn BLOGS hou ik je op de hoogte.

Hoe ik jou kan helpen

Ik geloof in het feit dat iedereen zijn leven zo kan maken als hij/zij dat voor ogen heeft. Vanuit mijn eigen ervaringen help ik jou in de juiste koers uitzetten. Een koers waarbij je het leven gaat inrichten zoals jij dat wilt. Vanuit eigen normen, waarden, gevoel, passie en daadkracht. Iedereen bezit die kracht namelijk. Jij dus ook! Het gaat er om die eerste stap te zetten. En die stap, daar help ik je graag bij.

Enjoy life!

Download mijn
gratis e-book

Download nu mijn gratis e-book van dubio naar droombaan.

Ervaringen van
anderen

"Past het werk wat ik nu doe goed bij me en zo niet welke koers moet ik dan in slaan? Het antwoord daarop is dat ik heel erg op de goede weg zit en dat wat ik doe, daar krijg ik energie van. Soms is het goed om een bevestiging te krijgen in dat wat je doet dat dat ook goed bij je past."
-- Kirsten

Nieuwste berichten van mijn blog

Volg mij op
Socialmedia

Ik ben actief op de
volgende social media

facebook_icon1 twitter_icon1 google_icon1