Creëer je droombaan

 • Ga met plezier naar je werk
 • Heb na een lange werkdag nog volop energie
 • Sta iedere ochtend fluitend op
 • Werken voelt niet meer als werk
 • Ontdek hoe je meer zingeving uit je werk haalt
 • Een leuke baan, een leuker leven!

Toen ik jong was, wist ik helemaal nog niet wat ik wilde worden. Op mijn 13e moest ik al een eerste vakkenpakket kiezen. En dat werd een “verstandige” keuze. Ik koos waar ik het beste in was en wat “het slimst” was om later een goeie baan mee te krijgen. Exacte vakken. Op mijn 15e besloot ik richting het ambtenaarschap te gaan. Een keuze die ik maakte op basis van wat ik om me heen hoorde. Ik koos een MBO-opleiding met veel juridische vakken.

Op mijn 21e kreeg ik mijn eerste baan als ambtenaar. Vanaf dat moment ging mijn carrière als een speer. Gemiddeld iedere 2,5 jaar een stap omhoog. Ik bouwde veel financiële zekerheid op. Ik was erg goed in mijn werk. En het was een kick om iedere keer verder te groeien. Toch was er ook die andere kant. Ik leefde van weekend naar weekend. Van vakantie naar vakantie.

In 2010 belandde ik in een burn-out. Sindsdien kijk ik heel anders tegen het leven aan. Ik wil alleen nog doen wat ik leuk vindt. Werk is een belangrijk deel van het leven. En dus moet het werk ook leuk zijn. Werken vanuit passie en energie. Dat is wat ik wil.

Tijdens de vele seminars en workshops die ik na mijn burn-out volgde kwam ik zeer inspirerende menen tegen. Mensen die vol overgave en energie hun werk uitoefenden. Zo wilde ik ook mijn werk doen! Een lange zoektocht naar wat ik wilde in mijn carrière (en rest van mijn leven) volgde.

Ik heb heel veel getwijfeld. Ik voelde me erg ongelukkig. Ik heb heel veel onderzoek gedaan naar mezelf, naar mogelijkheden. Ik liep vaak weer vast en wist maar niet waar het door kwam. Dit ging door totdat ik meer in mezelf ging kijken. Naar mijn eigen persoonlijkheid. Vanuit mijn hoofd meer naar mijn gevoel. Ik ben gaan onderzoeken wat ik graag doe, wie ik zelf eigenlijk ben, wat ik goed kan en waar ik energie van krijg. Tijdens een loopbaantraining vielen alle puzzelstukjes op hun plek. Ik wilde coach worden!

Wat gaan we doen?

Tijdens het programma creëer je droombaan gaan we samen bepalen hoe jouw ideale baan eruit ziet. Als Life Coach en met mijn eigen ervaringen begeleid ik jou stapsgewijs in het ontdekken van je ideale baan. In 3 sessies weet jij exact van welke baan jij gelukkig wordt!!

arrow

De 3 stappen

 • 1

  Wie ben ik?

  Om je idealde baan te ontdekken is zelfonderzoek nodig. Wat is jouw persoonlijkheid? Wat zijn jouw drijfveren? Wat zijn je normen en waarden? Wanneer is werk leuk voor jou? Wat verwacht je van je baan en je eventuele werkgever? Hoe haal je voldoening uit je werk?

 • 2

  Wat kan ik?

  Je gaat je mogelijkheden ontdekken. Breng je talenten in kaart. Waar ga jij echt voor? Welke passies heb je?

 • 3

  Wat wil ik?

  Nu je jezelf goed kent en weet wat je talenten zijn heb je de benodigde kennis om alles samen te brengen tot die ene baan die het allerbeste bij je past. Alle losse eindjes knopen we aanelkaar en samen maken we het plaatje voor je ideale baan compleet.

Ervaringen

Anke

Ik wilde erg graag weten wat ik nou echt zou willen, wat mijn droombaan was. Ik heb hierin geleerd dat je moet kijken naar waar je goed in bent, wat je leuk vindt om te doen en waar je talenten liggen. Volg je droom. Mij persoonlijk heeft het opgeleverd dat het erg helder werd wat ik nu echt wilde en welke wegen ik hiervoor moest bewandelen.

Anke
Marjolein

Ik twijfelde of mijn huidige baan echt de meest geschikte baan is. Door de inzichten die ik heb gekregen te koppelen aan mijn talenten, weet ik dat ik op de goede weg ben. Ik ga nu kijken of ik bij mijn huidige werkgever nog door kan groeien of dat ik in de toekomst nog een andere werkgever ga zoeken.

Marjolein
Peter

Ik was al enkele jaren ontevreden met mijn baan. Ik kreeg er geen energie van en zag er tegenop om nog tot mijn 67-e dit te moeten doen. Na het droombaantraject weet ik eindelijk wat echt bij me past en waar ik energie van krijg. Ik heb zin om te beginnen met een nieuwe studie om zo mijn carriere-switch mogelijk te maken.

Peter

Na dit programma:

 • Weet je welke baan het allerbeste bij je past
 • Weet je wat je loopbaanwaarden en -normen zijn
 • Weet je welke persoonlijke missie je op werkgebied hebt
 • Weet je welke eisen je stelt aan je werk(gever)
 • Weet je waar je gelukkig van wordt in je werk
 • Weet je waar je blij van wordt in je werk
 • Weet je waar je energie van krijgt in je werk
 • Weet je hoe je iedere dag fluitend naar je werk kunt gaan
 • Weet je wat jouw werk betekenis geeft
 • Weet je welke talenten je hebt en welke je het liefst inzet
 • Heb je meer zelfvertrouwen tijdens sollicitaties
 • Kun je je talenten beter benadrukken
 • Kun je sneller de juiste vacatures vinden

Start NU met het creëren van je droombaan!

€ 397,00

Nieuwsgierig geworden?

Meld je aan voor een GRATIS kennismakingsgesprek!

privacy Je privacy is gewaarborgd. Je ontvant geen spam.