Creëer je eigen leven

 • Ervaar meer vrijheid
 • Krijg meer zelfvertrouwen
 • Weet wat jij wilt in het leven
 • Krijg controle over je eigen leven
 • Trek je minder aan van meningen van anderen
 • Krijg meer plezier in het leven

Zelf ben ik opgegroeid met het idee dat ik met een goeie studie, hard werken en goed geld verdienen gelukkig zou worden. Sinds mijn  21e heb ik altijd een goeie baan gehad. Maakte snel carrière en ging steeds meer geld verdienen. Ik heb een bestaan opgebouwd met veel financiële zekerheid. Toch was ik nooit tevreden. En dus probeerde ik nog hogerop te komen. Langzaam kwam ik hoger op de ladder. Het gevoel dat het niet compleet was bleef echter altijd knagen.

In 2010 belandde ik in een burn-out. Hierdoor werd ik behoorlijk met mijzelf geconfronteerd. Ik ging echt aan alles twijfelen. Aan mijn leven, aan wat ik had bereikt en hoe mijn leven eruit zag. Ik was doodongelukkig. Ik kwam erachter dat ik tot dan toe vooral geleefd had volgens ideeën van anderen. Mijn leven geleefd zoals “het hoort”. Ik kwam erachter dat ik eigenlijk helemaal niet naar mijn eigen HART luisterde. Mijn verlangen om een leven te leven waarin ik ZELF bepaal hoe het eruit ziet groeide. Ik wilde leven volgens mijn eigen normen en waarden. Zingeving was waar ik naar op zoek was. En toen begon mijn zoektocht. De vraag was: “Wat wil ik eigenlijk?

Het heeft me een paar jaar gekost om eindelijk mezelf te vinden. Workshops. Seminars. Coaching. Psychologen. Ik heb er alles aan gedaan om mezelf te herontdekken. Ik heb geleerd wie ik zelf ten diepste ben. In deze periode kwamen natuurlijk de twijfels ook weer terug. Het idee om terug te vallen op mijn oude leven was soms erg verleidelijk. Het was zo vertrouwd. Maar ik heb doorgezet. Want ik wist dat het anders moest. Door alles wat ik leerde heb ik langzaam maar zeker geleerd wie ik zelf ben, wat ik leuk en belangrijk vind en waarvoor ik eigenlijk leef! Ik ben mijn gevoel gaan volgen en volge mijn eigen normen en waarden gaan leven.

Wat gaan we doen?

Tijdens het programma creëer je eigen leven gaan we samen bepalen hoe jouw ideale leven eruit ziet en welke stappen je gaat ondernemen om het te bereiken. Als Life Coach en met mijn eigen ervaringen begeleid ik jou stapgewijs door alle fases van het proces. In 5 sessies ben jij klaar om je eigen pad te kiezen en je eigen leven te gaan leven.

arrow

De 5 stappen

 • 1

  Wie ben ik?

  Jij bepaalt hoe je je leven vorm geeft. Maar wie ben jij nu eigenlijk? Wat zijn je normen en waarden? Wat wil je uit het leven halen?

 • 2

  Wat kan ik?

  Je gaat je mogelijkheden ontdekken. Breng je talenten in kaart. Waar ga jij echt voor? Welke passies heb je?

 • 3

  Wat wil ik?

  Je gaat bepalen wat je wilt. Zijn de plannen die je had nog steeds relevant? Of heb je nieuwe inzichten gekregen?

 • 4

  Hoe ga ik dat bereiken?

  De stip op de horizon is gezet. Hoe ga je wat je wilt ook daadwerkelijk bereiken? Je gaat haalbare doelen stellen.

 • 5

  Hoe blijf ik op koers?

  Hoe zorg je ervoor dat je de koers vasthoudt? Hoe creëer je een ondersteunende omgeving?

Ervaringen

Jeltsje

Als ik terugkijk naar het begin van de training had ik werkelijk geen idee hoe we dit dilemma gingen oplossen en wat de oplossingen zouden kunnen zijn. Nu, 3 maanden later, hebben we duidelijke doelen op papier weten te zetten. Ik heb nu meerdere stippen op de horizon die haalbaar zijn en waar ik met plezier aan kan werken en naar uit kijk.

Jeltsje
Dieuwertje

Ik wilde meer richting, doelen, op een aantal vlakken in mijn leven. Eerst heeft Marcel geholpen om mijn gedachten en dromen te ordenen. Daarna op duidelijke en haalbare manier mijn doelen helpen stellen. Ik weet nu dat wat ik droom werkelijkheid kan worden en hoe ik daar aan kan werken.

Dieuwertje
L.

Na een warrige periode waarin ik het gevoel had dat mijn leven op mijn kop stond, heb ik weer richting kunnen geven aan mijn leven. Keuzes waar ik voor kom te staan kan ik makkelijker maken want ik weet nu of ze bij mij passen of niet.

L.
Kirsten

Past het werk wat ik nu doe goed bij me en zo niet welke koers moet ik dan in slaan? Het antwoord daarop is dat ik heel erg op de goede weg zit en dat wat ik doe, daar krijg ik energie van. Soms is het goed om een bevestiging te krijgen in dat wat je doet dat dat ook goed bij je past.

Kirsten
Sybrand

Ik stond op een kruispunt en wilde de goede richting vinden waarbij ik mij goed voel. Omdat ik nu mijn talenten en passies helder heb, kan ik meer energie en geluk uit mijn leven halen. De bevestiging van dat ik al grotendeels op de goede koers zit geeft mij alleen maar meer rust, energie en geluk!

Sybrand
Albert

In 1 dag weten wat ik wil met mijn leven. Ik stond er nogal sceptisch tegenover. Ik was er aan toe om een andere richting in te slaan en het is gelukt! Door flink de diepte in te gaan tijdens de oefeningen ontstond gaandeweg de dag een beeld van mijn toekomst. Doelen stellen werd hierdoor veel makkelijker. Het was een dag met waardevolle inzichten, confrontaties met mezelf en humor. Bedankt voor de hulp!

Albert
Jettie de Jong

Marcel heeft mij ontzettend gemotiveerd om het beste uit mijzelf te halen. Toen ik begon aan het traject wist ik niet goed welke kant ik op wilde in mijn carrière maar door Marcel zijn motiverende en krachtige aanpak heb ik doelen gesteld waar ik volledig achter sta. Nu ik het traject heb afgerond heb ik helder hoe ik mijn toekomst wil invullen en ben ik gemotiveerd om mijn ingezette koers vol te houden en waar nodig zelf bij te sturen.

Jettie de Jong

Wat ga je leren?

 • Leer je normen en waarden kennen: Welke dingen in het leven zijn voor jou het belangrijkst?
 • Bepaal je levensmissie: Waar ga je voor? Waarmee maak jij de wereld een stukje mooier? Wat heb jij de wereld te bieden?
 • Wat is je passie?: Waar word je nu echt BLIJ van? Wat geeft jouw energie?
 • Ontwerp je ideale leven: Bepaal hoe jouw ideale leven er uitziet. Wat is de stip op jouw horizon?
 • Ontdek je talenten: Leer met welke talenten jij jouw ideale leven creëert en je levensmissie tot een succes maakt.
 • Doelen stellen: Stel doelen voor de korte en langere termijn om je ideale leven te creëren.
 • Bepaal hoe je je doelen gaat bereiken: Als je je doelen helder hebt, ga je een stappenplan maken. Hoe zorg je ervoor dat je ze gaat bereiken?
 • Focus: Leer hoe je ervoor zorgt dat je op het pad naar succes blijft.

  Start NU met het creëren van je eigen leven!

  € 597,00

  Wil je aan de slag?

  Meld je aan voor een GRATIS kennismakingsgesprek

  privacy Je privacy is gewaarborgd. Je ontvant geen spam.