Coaching

Alle coachingprogramma's van Nauta Powercoaching!

Op deze pagina vindt je alle programma's die Nauta Powercoaching aanbiedt!

Dit kunt u op deze pagina verwachten...

  • Creëer je eigen droombaan
  • Creëer je eigen leven
arrow

Van jongs af aan ben je grootgebracht met het idee dat je naar school moet gaan om te leren zodat je later een goede baan vindt. Met die goede baan kun je geld verdienen, bouw je zekerheid op en word je gelukkig. De maatschappij verwacht van jou dat je meedoet. Dat je leeft volgens de geschreven en ongeschreven regels zoals deze al decennia gelden.

De werkelijkheid is vaak anders. Je hebt goed je best gedaan op school. Je hebt een geweldig diploma en een goed betalende baan. Huisje, boompje, beestje... Maar ben je nu ECHT gelukkig? Je had het je toch heel anders voorgesteld. Je wilt het anders. Je wilt echt ten diepste gelukkig zijn. Maar wat dan? En hoe dan?

Ik ben er van overtuigd dat iedereen is geboren met een missie. Alleen door onze opvoeding en de manier waarop de maatschappij werkt is het lastig om deze missie te vinden. We leven vooral vanuit ons verstand. Maken beslissingen veelal met ons hoofd in plaats van ons hart. Onze missie ligt verborgen in ons onderbewustzijn. Het is mijn missie om jou te helpen om deze naar boven te halen.

Als life coach help ik jou bij het creëeren van je eigen leven. Hoe ziet jouw ideale leven eruit? Wat verwacht je van het leven? Wanneer ben jij de beste versie van jezelf? Wanneer ben je ECHT gelukkig? Wat geeft jouw leven zin? Tijdens de coaching krijg je antwoord op deze en nog veel meer vragen. De antwoorden zitten allang in jezelf. In je eentje is het lastig om ze te vinden. Tijdens de coaching halen we ze samen naar boven. Ik heb jaren lopen zoeken naar antwoorden. Het is mijn missie om jou hier in een paar maanden doorheen te loodsen.

Powercoaching staat voor actie- en resultaatgerichte life coaching. Het is geen psychologie, praatgroepje of theekransje. Ik ga samen met jou voor het beste resultaat! Anders dan veel andere coaches kijk ik niet naar het verleden. Het verleden kunnen we niet meer veranderen. We kunnen er wel iets van leren. De toekomst heb je zelf in de hand en daar gaan we mee aan de slag.

Coachingprogramma's

Wat wil jij creëeren?

Creëer je Droombaan

Ben jij op zoek naar een (andere) baan? Wil jij werken vanuit passie en je talenten maximaal inzetten? Wil je een baan die jou energie geeft? Fluitend naar je werk?

Creëer je eigen leven

Heb je alles goed voor elkaar? Mag je eigenlijk niet klagen? En ben je toch niet helemaal tevreden met hoe je leven er nu uitziet? Ben je op zoek naar wat je leven nu ECHT zin geeft?

Download mijn
gratis e-book

Download nu mijn gratis e-book van dubio naar droombaan.

Ervaringen van
anderen

Ik stond op een kruispunt en wilde de goede richting vinden waarbij ik mij goed voel. Omdat ik nu mijn talenten en passies helder heb, kan ik meer energie en geluk uit mijn leven halen. De bevestiging van dat ik al grotendeels op de goede koers zit geeft mij alleen maar meer rust, energie en geluk!
-- Sybrand

Nieuwste berichten van mijn blog

Volg mij op
Socialmedia

Ik ben actief op de
volgende social media

facebook_icon1 twitter_icon1 google_icon1